Cursuri

  • Programarea cursurilor se va face la cerere.
    Pentru inscriere este nevoie de o copie a unui card de identitate.
    Cursurile pot fi urmate si in limba Engleza.

Curs Masaj Reflexologic

Un curs ambitios de doua zile la sfarsitul carora veti fi capabili sa faceti un veritabil si eficient Masaj Thailandez Reflexologic al picioarelor, membrilor familiei si prietenilor, care va fi deosebit de apreciat.

Durata : 12 ORE
Pret : 450 RON
Nivel

Curs Masaj Nivelul I

Bazele Masajului Thailandez Acest curs prezinta o suita de 158 de pozitii de apasare din Masajul Thailandez Stravechi practicat la Curtea Regala menite sa acopere intregul corp.

Durata : 30 ORE
Pret : 1000 RON
Nivel

Curs Masaj Nivelul l Plus

Bazele Masajului Thailandez aplicat pe masa. Pentru cei care deja lucreaza intr-un salon dotat cu mese de masaj sau pentru beneficiarii care nu se simt confortabil cu masajul pe podea.

Durata : 30 ORE
Pret : 1000 RON
Nivel

Curs Masaj Nivelul ll

Imbogatirea Bazelor Masajului Thailandez. Cursul ridica la un nivel superior de intelegere cunostintele capatate la Nivelul l urmarindu-se finisarea tehnicii de apasare, folosirea greutatii corpului si coordonarea apasarii cu respiratia.

Durata : 30 ORE
Pret : 1000 RON
Nivel

Curs Masaj Thailandez pe masa

Continutul cursului se bazeaza pe Nivelul l revizuind pozitiile astfel incat acestea sa poata fi aplicate pe masa de masaj.

Durata : 12 ORE
Pret : 350 RON
Nivel

Curs Complet Masaj Thailandez

Consta in insusirea Nivelelor l, ll si lll pentru cei care doresc sa aiba continuitate. Asigura cunostintele necesare pentru a putea practica un bun masaj de relaxare si vindecare.

Durata : 90 ORE
Pret : 2700 RON
Nivel

Curs Masaj Nivelul lll

Masaj Thailandez Terapeutic consta in 22 de lectii prin care se arata cum pot fi eficient rezolvate diferite probleme cum ar fi dureri de cap, de gat si umeri, dureri lombare sau crampe la picioare, etc.

Durata : 30 ORE
Pret : 1000 RON
Nivel

Curs Masaj Thailandez Av. l

In continuarea Nivelului lll se vor adauga noi tehnici de masaj care tin cont de conformatia corpului uman si vin atat in ajutorul practicianului, cat si in beneficiul celui care primeste masajul.

Durata : 30 ORE
Pret : 1000 RON
Nivel

Curs Masaj Thailandez Av. II

Vor fi prezentate si puse in practica o serie de tehnici de stretching cu un grad avansat de dificultate si risc, acestea urmand a fi integrate in diferite planuri de masaj terapeutic, punandu-se accent pe precautii si contraindicatii

Durata : 30 ORE
Pret : 1000 RON
Nivel