Curs Masaj Nivelul ll

Pret: 1000 RON
Durata: 30 ORE

Pentru cursantii care au absolvit Nivelul l sau Nivelul l Plus

Imbogatirea Bazelor Masajului Thailandez. Cursul ridica la un nivel superior de intelegere cunostintele capatate la Nivelul l urmarindu-se finisarea tehnicii de apasare, folosirea greutatii corpului si coordonarea apasarii cu respiratia.

Se finiseaza tranzitia de la o pozitie la alta, folosirea mainilor sau coatelor adaptata la nevoile beneficiarului, se acorda atentie ritmului si controlului timpului. Se vor adauga un numar de 19 lectii cuprinzand noi pozitii si variatii ale tehnicilor folosite.

O scurta prezentare de anatomie va fi facuta pentru a asigura o mai buna intelegere a traseelor si punctelor de apasare. Se vor evidentia contraindicatiile si precautiile necesare pentru ca masajul sa fie facut in conditii de siguranta pentru cel care primeste masajul. Cateva cunostinte referitoare la liniile energetice Sen Sib vor ajuta la cunoasterea si intelegerea filozofiei Masajului Thailandez.

In final, vor fi studiate strategiile de planificare a masajului pentru 1-2 ore.


Cursantii  vor primi uniforme de lucru, material didactic, ceaiuri si o gustare de fructe.


Costul se achita la inceperea cursului..  Pentru inscrierea in grup ( doua sau mai multe persoane) se acorda o reducere de 10% de persoana.


Inscrie-te acum la curs

1119 vizualizari