Curs Masaj Nivelul lll

Pret: 1000 RON
Durata: 30 ORE

Pentru cursantii care au absolvit Nivelul l si ll

Masaj Thailandez Terapeutic consta in 22 de lectii prin care se arata cum pot fi eficient rezolvate diferite probleme cum ar fi dureri de cap, de gat si umeri, dureri lombare sau crampe la picioare, etc.

Aceste tehnici au rezultat in urma unui proiect organizat de guvernul Thailandei intitulat “ Thai Massage Revival Project”. In cadrul acestui proiect s-au reunit 12 organizatii de masaj si medicina traditionala Thailandeza care au pus la punct aceste tehnici si au antrenat terapisti care sa le aplice in diferite spitale din Thailanda.

Folosind sisteme stiitifice de masurare a rezultatelor, s-a dovedit ca acestea au avut success in peste 80% din cazuri. La finalul cursului va fi prezentat practic modul in care se confectioneaza saculetii cu plante medicinale, cum se incalzesc si cum se aplica impreuna cu tehnicile invatate pentru un efect mai puternic al acestora.

Cursantii  vor primi uniforme de lucru, material didactic, ceaiuri si o gustare de fructe.


Costul se achita la inceperea cursului..  Pentru inscrierea in grup ( doua sau mai multe persoane) se acorda o reducere de 10% de persoana.Inscrie-te acum la curs

1111 vizualizari